måndag 9 februari 2009

Dagens strapatser

Skrev ett mail till min bönegrupp idag som blev lite utförligare än jag först tänkt mig så jag tyckte att det kanske skulle duga som ett inlägg här oxå, ;)

mailet:
-----------------

Tjolahopp på er alla läjdis änd djäntaelmän!
Tänkte snubbla hem från Pingst när allt va klart där för å sparka iväg ett mail till er men dom intentionerna blev ju krasade och trampade på pga datasupport å fika å hockey å allt va de va. Vilke iofs va "all good" men ändå messa me mina planer.
Efter hockey på bk me gott sällskap skulle ja dock hem å göra det ovan nämnda. MEN ICKE! ;P satte mig vid datorn, kolla lite grejer, å gjorde mig redo för å starta igång me mailandet och sen kunna cykla lite. Va händer då? Jodå, då ringer en trevlig dam vid namn Gerd och undrar om inte ja skulle kunna hjälpa henne me datorn. ;)
"Jomen nog vet du ja kan försöka iaf" va mitt svar, typ. =)

[Jag utger mig inte för att kunna särdeles mycket om datorer men jag försöker mig gärna på att lösa problem då jag finner problemlösning vara en synnerligen givande syssla - iaf dom gånger man lyckas lösa problemet. ;P - och det finns ju dessutom få saker som får en själv att må så bra som att hjälpa sina medmänniskor]

Off we went.
Hem till Gerd å Bengt. Trevligt par de där, å gifta i 52 år oxå. RESPECT! =) Fick fika och mycket trevligt sällskap å joxa på me datorn så Gerda kunde komma åt och börja hantera det bildprogram som just nu är aktuellt i den datakurs hon går. =)
När ja skulle till å gå fick ja dessutom en liten sedel nertryckt i bröstfickan av den gode Bengt.
Inte skulle ja väl ha nåt tyckte jag?
Näpp - Hade inte mycke å säga till om. Bengt han visste nog vad dom bruka ta för datasupport. ;P
Bara å tacka, bocka å ta emot. En peng är en fin välsignelse i en students liv. Tack än en gång. =)

Efter ca 2 timmars trevlig vistelse hos de underbara människorna kom ja hem å då blev de å cykla så att de inte va de sista man gjorde innan man skulle isäng. Man vill ju hinna varva ner lite. Å där är ja nu i skrivande stund efter att ha packat ner lite stekt aborr-filé i frysen att ta fram framöver. Varvandes ner.
[Nu ha ju tiden gått lite till eftersom ja ha skickat iväg mailet och håller på att kasta upp det här inlägget. =)]

Hej bara. Då fick ni visst veta hur min dag varit. Kanske ska "koppa" den här texten å klistra in den i bloggen så är även den skriven. ;P
Jajja.
-----------------

Å så blev de. =) Kopierade texten, i princip, rakt från mailet. Ha ju inte skrivi på ett tag men ville känna mig dukti å i en svag stund tyckte jag att de här va ju ett så gott sätt som något. ;P

Om de/ni av en händelse skulle läsa det här vill jag än en gång tacka Gerd och Bengt för en trevlig kväll.
Tack ska ni ha och Gud Välsigne Er!

Hade bra gott folk!

2 kommentarer:

Anonym sa...

hahaha, va bra att du fick lite betalt! Då behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag skickade dem till dig trots att jag vet att du har mkt att göra! Jag blev haffad i kyrkan, men väldigt snabbt åkte mobilen upp och helt plötsligt hade de fått ditt nr.

Jenny sa...

Sv: Okej :) Jo, han var väldigt bra på att tala, det blev inte tråkigt som det lätt kan bli när predikan är ganska lång. Hm, hans sketch handlade om tre personer som skulle spela upp en scen, där en dotter dör och pappan ringer doktorn, för en regissör. Dock blir regissören aldrig nöjd: mer glädje, mer sorg, mer musikal, mer ukrainska. Det är ganska svårt att förklara men de spelade riktigt bra och det var grymt roligt..! Samuel var läkaren, haha.