tisdag 3 februari 2009

Komma igång

Ibland blir saker och ting lättare att komma igång med bara man kommer över den där första tröskeln. Den kan dock va riktigt stor ibland. ;P
Hade tänkt blåsa liv i den här bloggen med ett annat inlägg men har inte riktigt hunnit kolla upp en sak som ja måste göra innan det så det blir lite enkel skrift istället.

Va faktiskt ett bra tag sen jag gjorde ett inlägg. Alldeles för länge sen. Men nu ska vi se om int "inläggsfrekvensen" ökar framöver. =)

Kom hem från thaiboxningen för ett tag sen. Har missat de tre senaste träningarna så de va lite ovant. Men skönt att få köra slut på sig. Kommer på i skrivande stund att jag nog inte gjort nåt blogginlägg förut där jag nämnt att jag börjat med thaiboxning. Men de har jag alltså gjort. Min kompis Pontus drog i mig lite å så blev de så att vi gick dit. Tror det kan ha varit i början av oktober kanske.
Tvivla starkt på att ja kom å börja gå några matcher men de ä bra och allsidig träning. Kompletterar allt cyklande på motionscykeln på ett bra sätt. =)

Alldeles nyss tränade jag på hebreiskan litegrand. Läser just nu en fortsättningskurs i Gamla Testamentet och då är det meningen att vi ska lära oss lite om det hebreiska språket. Vi ska kunna alfabetet, identifiera roten i olika ord för att kunna slå upp dom i ordböcker och ha koll på lite basic grammatik å så. Samma var det med grekiska i NT-kursen. Ganska kul å lära sig lite av de språken faktiskt. Rent pluggmässigt försök ja annars å ta ikapp lite. Ha haft ruggit svårt å motivera mig på senaste tiden men jag ska göra va ja kan för å verkligen ta tag i de här. Det är ju trots allt verkligen intressant de som vi läser. [Knepigt att de ska va svårt å motivera sig inför nåt som man tycker är intressant.]

Jeppers. Nu blev de ju iaf skrivet litegrand å de tro ja få duga tills vidare. Nu ska ja gå isäng tro ja.
Hoppas ni har det bra där ute. =)
Ta hand om er. Kom ihåg att ni är värdefulla och högt älskade!
Kram på er.

1 kommentar:

märta sa...

GRATTIS! Du har fattat grejen och börjat blogga igen! Välkommen tillbaka. :)