söndag 2 november 2008

Gammalt blogg - Kinnarps Arena fast ändå inte

..är jag inte på... men väl i Jönköping och hälsar på Danne Legend! =)
Nu på onsdag ska ja på ITM och göra en audition till den utbildning ja sökt (Musik & Bibel) och det passade ju utmärkt att, istället för att bara åka ner över dan, ta tillfället i akt och hälsa på och spendera lite tid med den gamle räven! Så nu sitter ja här vid hans dator medan han stökar till lite... vi ska snart ta fram en säng som ja tydligen ska sova på under veckan (hur mycke de nu blir av den varan när det vankas nhl i princip varenda natt.. ; ) ) och slappa till en film innan vi kör ner lite makaroner och korv i halsen, ska bli gott!
Imorrn bli de å fara till Kungsporten för att kolla på nån konsert som ja via en kompis fått veta att ITM-elever ska ha och efter de är vi bjudna på fika till samma kompis. Ska bli skoj å kolla in va dom har för sig på skolan!
Hoppas de går bra på onsdag bara.. är faktiskt redan nu riktigt nervös men ja har två ganska bra låtar att välja mellan som ja ska sjunga och när ja sjunger för mig själv går de ju bra... ; )
Håh... de bli säkert bra... =) men nu ska vi som sagt ta fram den där sängen å sen ska de väljas film...finns risk att man gör en "Jonas" (somnar till filmen) eftersom ja endast lyckades, av diverse orsaker som ja inte räknat med, sova 3h inatt... blir soft i så fall!

Ni som har för vana att be får mer än gärna sända upp några tankar till vår Herre om att saker och ting ska gå bra för mig och att ja inte ska va allt för nervös när det gäller eller helt tappa tro på min förmåga. =)

Vi hörs och syns!

Inga kommentarer: